სოსისი საქონლის

სოსისები

შემადგენლობა: საქონლის ხორცი, წყალი, მცენარეული ცხიმი, სოიოს იზოლატი, რძის ფხვნილი,  სახამებელი, მარილი, სუნელ-სანელებლების კომპლექსური ნარევი: სტაბილიზატორი E-450,  მჟავიანობის რეგულატორი E-451,  სტაბილიზატორი E-471, 407, 415, ემულგატორი E-575, კონსერვანტი E-223; ნატურალური არომატიზატორი, ნიტრიტი.

დამზადების თარიღი და შენახვის ვადა იხ. შეფუთვაზე

შენახვის პირობები: +2  +6°ϲ

100 გ პროდუქტის კვებითი ღირებულება  

  • ცილა                             15%
  • ცხიმი                                   20%
  • ნახშირწყლები                         3%
  • ენერგეტიკული ღირებულება           252 კკალ